Despre

Evoluția companiei

Înființarea companiei

În momentul înființării sale în anul 2020, ELY BASS a intrat pe piață cu o abordare inovatoare în domeniul scanării 3D. Cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, compania a început să ofere servicii de tur virtual 3D și pachete de randare 3D. Aceste servicii au permis clienților să experimenteze o nouă dimensiune a explorării și prezentării spațiilor cu ajutorul tehnologiei de scanare 3D.

Extinderea ofertei

Dinamica evoluției companiei a fost evidențiată prin decizia de a extinde oferta de servicii. Începând cu anul 2022, ELY BASS a realizat o mișcare strategică prin achiziționarea unei drone. Această extindere a permis companiei să ofere noi servicii (foto-video și cartografiere cu drona) și să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale pieței.

O altă etapă importantă în evoluția companiei a fost achiziționarea Matterport Pro 3, în anul 2023. Aceasta a deschis noi oportunități prin creșterea preciziei la un nivel remarcabil de 99,8%. Serviciile de tur virtual 3D și randare 3D au fost ridicate la un nivel superior de calitate, oferind clienților o experiență mai detaliată și autentică a spațiilor.

up-2081170_1280
randare 3d - tur virtual 3d

Implicații și impact

Evoluția companiei ELY BASS, din servicii de tur virtual 3D într-o gamă largă de oferte bazate pe scanare 3D și utilizarea dronelor, demonstrează capacitățile sale de a răspunde cerințelor din ce în ce mai diverse ale clienților și pieței. Acest parcurs reflectă în mod clar viziunea de a fi în pas cu tehnologia și de a aduce inovație în modul în care spațiile sunt prezente și utilizate.

Această evoluție a companiei demonstrează adaptabilitatea sa la schimbările și tendințele din industrie, reușind să ofere soluții inovatoare pentru nevoile clienților.

Viziunea, misiunea și strategia companiei

Viziunea companiei este de a oferi experiențe unice prin tehnologia 3D și serviciile de cartografiere cu drona, permițând clienților să-și prezinte produsele, spațiile și proprietățile într-un mod inovativ și accesibil.

Misiunea companiei este de a furniza servicii inovative de calitate și soluții personalizate pentru fiecare client în parte, prin colaborarea strânsă cu acesta și prin investiții constante în tehnologie și servicii.

Strategia companiei este de a atrage noi clienți și de a crește cererea pentru acest sector, prin creșterea notorietății acestor servicii, relativ noi pe piața din România.

Strategia companiei ELY BASS este dezvoltată pe baza următoarelor principii:

  • servicii de înaltă calitate, la costuri eficiente pentru clienți;
  • utilizarea unor instrumente inovative pentru elaborarea serviciilor;
  • optimizarea permanentă a nivelului calitativ al serviciilor;
  • creșterea satisfacției clienților prin atenția acordată fiecărei cerințe privind serviciile prestate;
  • strategie de dezvoltare orientată către client;
  • responsabilitatea față de societate şi mediu.
strategia ely bass

Echipamente

tur virtual 3D - matterport pro 2
matterport pro 2 scanare lidar
drona dji air 2s

Aparat scanare 3D Matterport PRO 2

Matterport PRO 2 utilizează un sistem avansat de camere și senzori pentru a captura imagini HDR și pentru a măsura distanțele, rezultând modele 3D precise și realiste cu rezoluție de până la 134 megapixeli și 4K. Cu o rază de acțiune de până la 10 metri, acest aparat oferă o acoperire rapidă și detaliată a spațiilor, în timp ce tehnologia sa de scanare automată optimizează procesul de creare a modelului. Vezi model tur virtual 3D

Aparat scanare 3D lidar Matterport PRO 3

Echipat cu tehnologie lidar avansată, Matterport PRO 3 realizează scanări 3D detaliate, capturând forme și măsurători precise în timp real. Cu un câmp vizual extins și o rată de acuratețe milimetrică, acest aparat este ideal pentru cartografiere și documentarea precisă a structurilor complexe, oferind rezultate superioare în privința detaliilor și a dimensiunilor. Vezi model tur virtual 3D

Drona DJI AIR 2S

Drona DJI AIR 2S dispune de un senzor de imagine de 1 inch și 20 megapixeli, capabil să înregistreze videoclipuri la 5.4K/30fps și 4K/60fps și fotografii de 20 MP. Cu tehnologia AirSense, GPS dual și sisteme avansate de evitare a obstacolelor, această dronă oferă un zbor stabil și sigur. Modurile de zbor inteligent și funcțiile automate de captare a imaginilor, precum și o autonomie de zbor de aproximativ 31 de minute, fac din DJI AIR 2S o alegere excelentă pentru fotografierea aeriană și cartografierea detaliată. Vezi model video

Expertiza noastră: versatilitate, detalii și parteneriate de încredere

Compania ELY BASS se remarcă printr-o experiență vastă în domeniul scanării 3D, cu un portofoliu divers de proiecte derulate în diferite sectoare industriale. Acest angajament în realizarea unor proiecte de înaltă calitate într-o gamă variată de domenii demonstrează versatilitatea și competența sa în utilizarea tehnologiei de scanare 3D în contexte variate, dar și a serviciilor cu drona.

 

diversitate servicii

Diversitatea proiectelor

Cu un istoric solid în domeniu, ELY BASS s-a implicat în proiecte ce acoperă o paletă amplă de industrii, de la industria auto și sănătate până la imobiliare, construcții, evenimente și industria prelucrătoare. Această varietate reflectă capacitatea companiei de a se adapta la cerințele unor medii distincte și de a aplica tehnologia de scanare 3D în contexte diverse.

Dimensiuni și suprafețe variate

Un alt punct distinctiv al companiei ELY BASS este abordarea sa cuprinzătoare, care acoperă o gamă largă de dimensiuni spațiale. Compania abordează proiecte cu suprafețe variate, de la cele mai mici spații, cum ar fi un apartament de 53 mp, până la proiecte complexe, cum ar fi fabrici cu suprafețe impresionante de peste 3.500 mp. Această capacitate de a se adapta la dimensiuni atât de variate subliniază expertiza sa în domeniul scanării 3D.

tur virtual

Atenție la detalii și personalizare

Un factor esențial care diferențiază ELY BASS este atenția deosebită pe care o acordă detaliilor și cerințelor personalizate ale fiecărui proiect. Compania recunoaște importanța detaliilor în procesul de scanare 3D și în realizarea unei reprezentări precise și autentice a spațiului. Abordarea personalizată asigură că rezultatele finale sunt conforme cu nevoile și așteptările specifice ale clienților.

Parteneri de încredere și satisfacție a clienților

În urma colaborării cu ELY BASS, clienții descriu compania ca pe un partener de încredere, capabil să livreze rezultate de calitate în termeni de acuratețe și estetică. Feedback-ul pozitiv reflectă dedicarea companiei de a îndeplini obiectivele fiecărui proiect în mod eficient și profesionist.

partener de incredere

În ansamblu, experiența vastă a ELY BASS în scanarea 3D, abordarea sa complexă și atenția acordată detaliilor îi conferă o poziție distinctivă în industrie. Cu un portofoliu divers și parteneriate de succes, compania continuă să se dezvolte într-un lider de încredere în furnizarea de soluții de scanare 3D pentru o varietate de domenii. Vezi portofoliu