Termene și condiții

Societatea comercială ELY BASS SRL cu sediul în sat Buznea, comuna Ion Neculce, județ Iași, înregistrată la Registrul comerțului cu J22/684/2020, CUI/CIF 42337916 se angajează să respecte termenele și condițiile prevăzute în această pagină care are ca scop informarea persoanelor vizate cu privire la termene și condiții, dar și cele prevăzute în paginile politica de confidențialitate și politica privind cookie-urile pe care le utilizează. Astfel accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Compania ELY BASS SRL furnizează servicii de scanare 3D, în urma cărora se pot obține diferite materiale de prezentare – tur virtual 3D, video de prezentare, fotografii 4K, fotografii 360o, pachete de randare 3D, plus alte servicii cu drona – în funcție de cerințele și nevoile clienților.

Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât și juridice, atâta timp cât răspunde nevoilor sale. Serviciile și produsele oferite de companie sunt descrise pe larg în secțiunile dedicate de pe acest site, acestea au un rol informativ și orientativ, orice nelămurire sau informație suplimentară se poate solicita telefonic la 0757 725 001/0743 337 982 sau în scris printr-un email la office[@]ely-bass.ro.

În momentul în care ne contactați pentru a cere informații despre servicii, considerăm inițierea contactului un consimțământ din partea dvs. pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile solicitate. Ulterior desfășurării comunicării inițiale, se stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării dvs., fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul dvs. sau aspecte care au legătură cu tematica discutată.

Compania îşi rezervă dreptul de a modifica conținutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. În același timp ELY BASS nu acordă nici o garanție pentru eventuale utilizări anevoioase sau întreruperi ale site-ului, inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau a altor elemente care pot crea daune utilizatorilor.

În cadrul acestui site vă sunt solicitate o serie de informații cu caracter personal, atunci când suntem contactați telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularelor de contact. Accesarea acestui site constituie acordul dumneavoastră expres şi neechivoc în conformitate cu directivele GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru mai multe informații privind confidențialitatea datelor, modul în care sunt prelucrate și cui sunt furnizate acestea vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Prezentul site conține legături sau trimiteri către alte site-uri relevante în legătură cu informațiile prezentate pe acest site și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ELY BASS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe acest site.

Condițiile și politicile ce sunt prezentate pe acest site se pot modifica periodic, însă vom publica orice modificări substanțiale aduse prin intermediul unor notificări corespunzătoare, fie pe acest Website, fie utilizând alte canale de comunicare.

Dacă aveți nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării acestuia vă rugăm să ne contactați utilizând datele de contact din partea de jos a site-ului.