Ce servicii cu drona oferim?

Explorați lumea din noi perspective cu serviciile noastre foto și video realizate cu drona. Captăm cadre aeriene spectaculoase ce transformă obișnuitul în extraordinar.

Realizăm fotografii și filmări aeriene cu drona DJI AIR2S, care este echipată cu un senzor de 1” și pixeli de dimensiuni mari 2.4μm, fiind capabilă să înregistreze videoclipuri la 5.4K/30fps și 4K/60fps.

Realizăm și modele 3D cu drona, nor de puncte colorat pentru clădiri și spații, inclusiv ortofotoplanuri terenuri, locuințe, zone industriale etc.

ortofotoplan drona

Pentru serviciile cu drona se vor lua în considerare următoarele condiții meteorologice și de siguranță:

  • Vântul: NU ridicăm drona în condiții de vânt puternic sau rafale puternice. În general, vânturile constante sub 10 m/s sunt sigure, astfel ne vom asigura că vântul nu este prea puternic pentru a nu afecta stabilizarea și calitatea imaginii.
  • Ploaia: NU ridicăm drona în condiții meteorologice umede sau ploaie.
  • Temperatura: realizăm zboruri la temperaturi cuprinse între +5 și +40 de grade Celsius.
  • Zona de zbor: ne vom asigura întotdeauna că zona de zbor este sigură și legală, vom verifica reglementările locale privind zborul cu drona.
drona djiair2s

Care sunt sectoarele cărora ne adresăm?

Imobiliare

poza drona imobiliare

Servicii foto-video pentru proprietăți imobiliare, inclusiv clădiri comerciale și rezidențiale. Imaginile aeriene pot oferi mai multe perspective asupra proprietăților, inclusiv vederi din diferite unghiuri și înălțimi. Acest lucru poate ajuta cumpărătorii să obțină o imagine mai bună a proprietății și să ia o decizie mai informată cu privire la cumpărarea acesteia.

Evenimente

Drona poate fi folosită pentru a captura imagini și videoclipuri aeriene de la evenimente, cum ar fi nunți, concerte, evenimente sportive și alte ocazii speciale. Aceste servicii pot fi utilizate pentru a crea videoclipuri de înaltă calitate, care pot fi folosite ulterior pentru a vă promova serviciile sau pot fi păstrate ca amintiri.

evenimente drona

Turism

cadre natura drona

Prin capturi aeriene se pot realiza materiale mult mai atractive pentru unități de cazare, peisaje naturale, atracții turistice și alte obiective de interes. Aceste servicii contribuie la îmbunătățirea imaginii și la atragerea de noi clienți. Vezi aici

Promovare

Se pot realiza fotografii și video-uri aeriene pentru diferite produse, servicii sau locații, care pot fi utilizate pentru promovare, creșterea vizibilității, campanii de marketing. Vezi aici

Media

Imaginile și videoclipurile cu drona pot fi utilizate în industria media, pentru a furniza mai multe informații și imagini pentru știri, documentare, emisiuni TV și filme.

Agricultură

fotografii cu drona

Utilizarea serviciilor foto-video în agricultură ajută la monitorizarea culturilor și terenurilor agricole, precum și la identificarea problemelor potențiale, cum ar fi zonele uscate, bolile sau infestările de dăunători. Vezi aici

Construcții/Arhitectură

constructii din drona

Datorită imaginilor de ansamblu și a perspectivei largi drona poate fi utilizată pentru a filma și fotografia șantierele de construcții, pentru a monitoriza progresul lucrărilor, pentru a crea hărți și modele 3D ale zonelor de construcție și pentru a identifica problemele potențiale înainte de finalizarea proiectului.

Asigurari

Drona oferă un unghi larg de vizualizare, de la diferite inălțimi, astfel poate fi utilizată pentru a filma și fotografia daunele provocate de catastrofe naturale sau de alte accidente și evenimente, pentru a ajuta companiile de asigurări să evalueze daunele și să ofere o soluție rapidă pentru clienții afectați.

asigurari

Asistență de urgență și intervenție

Drona poate fi folosită pentru a oferi asistență în situații de urgență, cum ar fi incendii, inundații sau cutremure. Drona poate oferi o imagine de ansamblu asupra zonei afectate și poate ajuta la identificarea victimelor și a daunelor.